Hopmans Makelaardij

Hopmans Makelaardij

Hopmans FlexStay

Hopmans FlexStay

Hopmans Wonen

Hopmans Wonen

Hopmans Vastgoedmanagement

Hopmans Vastgoedmanagement

Roosendaal
Kade
2 slaapkamers
45
Kaal opgeleverd
Huurprijs950,00p.m.
Beschikbaar per 01-11-2024

Op de TWEEDE verdieping gelegen appartement in een prachtig en perfect afgewerkt complex. Het betreft een kleinschalig complex met 6 appartementen, gelegen aan de bruisende KADE te Roosendaal. Het complex maakt onderdeel uit van een tweede complex welke zijn toegang heeft aan de Frans Halslaan.

Het complex en tevens alle appartementen zijn met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. De prachtige afwerkingen zorgen voor een stijlvolle uitstraling van het gehele complex.

Het appartement kijkt uit over de levendige Kadestraat terwijl u aan de achterzijde heerlijk rustig verblijft en uitkijkt over het fraai aangelegde binnenterrein.

De appartementen zijn optimaal geïsoleerd en door zijn hoogwaardige afwerkingen zijn de energielasten vrijwel nihil. Er zijn per appartement voldoende zonnepanelen aanwezig voor het voeden van de warmtepompen in de woningen. Het complex wordt volgens de laatste duurzaamheidsnormen gebouwd, waardoor hoge energieafrekeningen verleden tijd zijn!

Een complete, moderne keuken en een afgewerkte badkamer en toiletruimte zorgen ervoor dat u in een gespreid bedje terecht komt. U heeft verder de mogelijkheid om het appartement naar eigen smaak van vloeren, vitrage en verlichting te voorzien. U kunt hier uw eigen thuis creëren!

Huurgegevens

HuurovereenkomstOnbepaalde tijd

Huurprijs, borg en inkomensnorm

Maandelijkse huurprijs1.000,00
Borg1.900,00
Bruto inkomensnorm €2.850,00p.m.

Kenmerken.

Woonoppervlakte45
Aantal slaapkamers2
Aantal kamers3
Aantal toiletten1
Aantal bouwlagen1
VloerKaal
OpleveringKaal
Bouwjaar2021
EnergielabelA++++

Huurprofiel.

Minimaal bruto inkomen: €2.850,00
Extra informatie.Aparte doucheBalkon

Ligging

Het appartement is gelegen aan de Kade in het centrum van Roosendaal. Aan de voorzijde kijkt u uit over de levendige Kadestraat en aan de achterzijde verblijft u heerlijk rustig met uitzicht over het fraai aangelegde binnenterrein.
Op loopafstand zijn alle gezellige restaurants en cafés van Roosendaal bereikbaar. Ook supermarkten, basisscholen en overige winkels zijn in de korte nabijheid te vinden

Indeling van het appartement

BEGANE GROND:
Op de begane grond is de algemene entree gesitueerd. U kunt het complex vanuit de Kade betreden maar ook vanuit het binnenterrein via de achterzijde van het complex.

Er is een gezamenlijke entree op de begane grond van het complex. Via het trappenhuis zijn de verdiepingen bereikbaar. Bij de entree bevinden zich tevens de deurbellen en brievenbussen.

Via de algemene entree is er een doorloop naar het binnenterrein aan de achterzijde. Daarnaast zijn de voordeuren van de twee begane grond appartementen, de trapopgang naar de verdiepingen en de centrale meterkast van het complex in de entree te gesitueerd.

Het appartement aan de KADE 22-B is gelegen op de TWEEDE verdieping. De verdieping is bereikbaar met een vast trap.

TWEEDE VERDIEPING:
U betreedt het appartement in de hal van het appartement. Via de hal zijn alle leefruimtes bereikbaar.

De woonkamer (17,1 m2) staat in open verbinding met de keuken en is gelegen aan de voorzijde van het complex met uitkijk over de Kade.

De keuken wordt opgeleverd met een complete inrichting en heeft moderne uitstraling. De benodigde inbouwapparatuur zijn aanwezig waaronder o.a. een inductie kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Daarnaast zijn er diverse kastjes aanwezig voor opslag.

De badkamer (4,2 m2) is gelegen tussen de slaapkamers en woonkamer in met toegang vanuit de hal. De badkamer wordt volledig betegeld opgeleverd en is v.v. een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. In de badkamer zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.

De techniekruimte is v.v. de warmtepomp en ventilatie installatie. De warmtepomp wordt aangestuurd door de zonnepanelen welke gelegen zijn op het dak van het complex. Alle appartementen in het complex zijn voorzien van een eigen warmtepompinstallatie.

Voorbij de techniekruimte zijn de twee slaapkamers gesitueerd.
Slaapkamer 1 (9,1 m2), gelegen aan de achterzijde met uitkijk over het binnenterrein. In de slaapkamer is tevens een handige nis aanwezig voor het plaatsen van een kledingkast.

Slaapkamer 2 (7,5 m2) kan eenvoudig als slaapkamer gebruikt worden maar kan ook ideaal zijn als hobby/kantoorkamer. Langs deze kamer is het balkon aan de achterzijde van het appartement bereikbaar.

Aan de achterzijde is een balkon (4,5 m2) aanwezig waar u heerlijk rustig kunt verblijven. Ondanks de centrale ligging van het complex, kunt u rustig relax zitten op uw eigen terrasje.

Externe ruimte

Op het terrein worden externe bergingen gecreëerd. Het appartement beschikt over een privé berging voor het stallen van fietsen of overige spullen

Parkeerplaatsen

Parkeerplaats:
Op het parkeerterrein aan de achterzijde van het complex zijn in totaal 6 parkeerplaatsen aanwezig. Optioneel kunt u een parkeerplaats huren voor € 50,00 p/maand. Vol = Vol, dus heeft u graag een vaste parkeerplaats in het centrum van Roosendaal, maak dan snel uw interesse kenbaar.

Extra informatie

- Het appartement wordt KAAL verhuurd. U dient zelf voor de stoffering in het appartement te zorgen. U dient hierbij rekening te houden met de warmte-isolatie van de vloer t.a.v. de vloerverwarming.

- Het appartement is enkel voorzien van ZIGGO-aansluitingen (coax). U kunt enkel tv-internet diensten van Ziggo afnemen of van gerelateerde leveranciers.

- De servicekosten (VvE-bijdrage) zullen ca. € 50,00 p/maand bedragen.

In de servicekosten vallen o.a.
- Glasverzekering
- Schoonmaak en energieverbruik algemene ruimtes
- Schoonmaak parkeerterrein
- Voordeel van de zonnepanelen

- de foto's zijn van een vergelijkbaar appartement, neem gauw contact met ons op voor een bezichtiging.

Bezichtigingen:

Heeft u interesse in dit appartement, schrijft u zich direct bij ons in.
Zodra er bezichtigingen ingepland kunnen worden, nemen wij contact op met alle kandidaten.

Voorwaarden.

Huurdersprofiel

  • Als kandidaat dient u te beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:
    • een actieve loopbaan bij een werkgever,
    • een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,
    • een pensioen,
    • inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)
  • Een geldige verblijfstitel in Nederland;
  • Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;
  • U kunt communiceren in het Nederlands of Engels;
  • Wanneer u transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor deze woning wordt een waarborgsom gerekend van €1900.00 indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heeft u geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Let op:

  • Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.
  • Indien u geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kunt u in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat u uzelf aanmeldt.
  • Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail wordt u tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overgaan tot huren

Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning en wilt u daadwerkelijk overgaan tot huren? Controleer goed of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en lees ook de pagina screening door. Hier wordt aangegeven welke documenten u dient te kunnen overleggen.

Niet in aanmerking

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een woning bij ons:

  • Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.
  • U te maken heeft met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).
  • Een negatieve creditcheck.
  • Er geen volledige inschrijving is.
  • Een van de gevraagde documenten om te screenen ontbreken.
Scroll naar boven

Huurprijs en kosten overzicht.

Maandelijkse huurprijs.

Kale huurprijs950,00
Totaal1.000,00

Borg.

Borg1.900,00
Vraag over woning

Wat wilt u graag weten?

Stel hieronder uw vraag over deze woning.